香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 美勞 » 陶瓷篇 - 出窯了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #7 forforum46

我地個窗應該係最近, 砰一聲之後即刻睇樓下有無咩事,又無發現, 我爸爸在樓下捉棋, 嚇到即刻走返來講, 係正正門
分享 分享 讚好人數:0查看名單

希望不要讓你失望....
forforum46 發表於 2013-08-08 22:41:46

只要係一件令人會喜悅嘅藝術品,就絕對唔會令人失望啦

市3 G1302****

回應  forforum46

我地個窗應該係最近, 砰一聲之後即刻睇樓下有無咩事,又無發現, 我爸爸在樓下捉棋, ...
chinglam923 發表於 2013-08-08 22:43:55

應該我個窗最近....
你 看正門前那行人道的蓋頂都撞爛了...
夜晚, 我不想行這面回來...
最近日日夜歸, 好驚下....本帖最後由 forforum46 於 2013-08-08 22:49:50 編輯
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

只要係一件令人會喜悅嘅藝術品,就絕對唔會令人失望啦
jadekwok 發表於 2013-08-08 22:45:38

慈善家來了....
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

慈善家來了....
forforum46 發表於 2013-08-08 22:47:06

我真心

我真心
jadekwok 發表於 2013-08-08 22:48:22

我都不是假意喎....
~~

回應 #13 forforum46

我家細房無開冷氣, 感覺到樓上有嘢落樓"諷"一聲, 唔夠3秒"砰"一聲,細佬即刻走出廳, 你話驚唔驚

p.s  如果夜返, 可以call 我接你

我都不是假意喎....
forforum46 發表於 2013-08-08 22:49:15

咁幾時先有得分享你件作品呢

回應  forforum46

我家細房無開冷氣, 感覺到樓上有嘢落樓"諷"一聲, 唔夠3秒"砰"一聲,細佬即刻走出廳,...
chinglam923 發表於 2013-08-08 22:51:42

咁就好太多了.... 哈哈
好彩, 我冇你細佬咁醒, 不知道過程, 只是估到個結果,
第二日, 人地講我知才確認,... 少驚了一晚,...
~~

咁幾時先有得分享你件作品呢
jadekwok 發表於 2013-08-08 22:55:51

下星期先看上色後, 然後入窯燒一次, 再下一個星期先有得看...
~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖