香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 疑難雜症 » 脫智慧牙
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  MaggieWong
你唔係深信一分錢一分貨咩?
我覺得新診所儀器應該先進啲,應該冇咁痛 ...
VickYeung 發表於 2013-7-26 23:34:58

分享 分享 讚好人數:0查看名單

脫牙一D都唔痛架(脫緊嗰時)係麻醉藥過晒先開始痛之嘛

工x會好旺場,預約要好耐
kc~ 發表於 2013-7-26 23:54:57

點解我相反嘅? 脫左5分鐘,我痛足5分鐘,(諗起我就唔係咁想再脫)脫完止左血,麻醉過後反而唔係好痛呀!

我30年前脫曬4隻智慧齒... 很平1,200元..!!
所以我是無咩智慧..!!
壓 傷 的 蘆 葦 、 他 不 折 斷 . 將 殘 的 燈 火 、 他 不 吹 滅 . 他 憑 真 實 將 公 理 傳 開 。(以 賽 亞 書 42:3)

提一提你, 脫智慧齒 , d牙會容易有隙, 因有多上位旭動..
壓 傷 的 蘆 葦 、 他 不 折 斷 . 將 殘 的 燈 火 、 他 不 吹 滅 . 他 憑 真 實 將 公 理 傳 開 。(以 賽 亞 書 42:3)
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我30年前脫曬4隻智慧齒... 很平1,200元..!!
所以我是無咩智慧..!!
mamachung 發表於 2013-7-27 13:44:03

30年前我仲未出智慧呀!

提一提你, 脫智慧齒 , d牙會容易有隙, 因有多上位旭動..
mamachung 發表於 2013-7-27 17:04:02

thanks! 咁即係點呀?因我d牙好密,脫左會疏d呀?

thanks! 咁即係點呀?因我d牙好密,脫左會疏d呀?
MaggieWong 發表於 2013-7-27 18:06:16

係呀,牙隙慢慢會疏d..

你講過話銅灣果間好d,但佢價錢同我油麗果間差多,但官塘就平好多,唔知點解?我貪平book左官塘果間,而...
MaggieWong 發表於 2013-7-26 22:50:39

我去過銅鑼灣間.

聽同事講官塘嗰間有時醫生同時睇2個病人, 醫生兩邊走.
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

我去過銅鑼灣間.
聽同事講官塘嗰間有時醫生同時睇2個病人, 醫生兩邊走.
waitinglee 發表於 2013-7-29 10:26:19

吓.....

吓.....
MaggieWong 發表於 2013-7-29 13:16:42

有時, 唔係昌時時
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖