香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 音樂 » Bee Gees - Melody Fair
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

Sugarloaf 發表於 2013-7-23 22:19:41

Sugarloaf 發表於 2013-7-23 22:19:41

me 5 ,me 6, me ~~~~~~~~~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

住落就知道, 舒適最重要, 花式次要....
看來你不趕住, 真幸福...
forforum46 發表於 2013-7-23 21:54:39

讲起来,我真系要感激房处,我系预派新屋既得益者,响3月签了意向书后,个同学问我几时会入住,我顺口话大
约在中秋,  到6月7日拿钥匙后,因为早前已作好准准备,安排好一切,故唔急於入伙,睇嚟真系会到中和才入住囉。另外个相熟嘅装修佬突然接到單大嘢,我味费时麻烦人囉,剛巧我楼上20几楼嗰一人单住在裝修,我识嗰住户,等他裝修好,我睇睇嗰版,如果掂嘅,我都揾佢嗰裝修師傅搞我度。

讲起来,我真系要感激房处,我系预派新屋既得益者,响3月签了意向书后,个同学问我几时会入住,我顺口话大...
Sugarloaf 發表於 2013-7-24 11:56:08

是你隨和啫.... 裝好放相來看看啊,...
問下, 你說低層是幾低? 八卦問下....
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

回應 #1 Sugarloaf

一首好鍾意的歌,每次聽到都想起電影兩小無猜!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #3 forforum46

咁兩小無猜你一定唔會錯過!
歡樂香江幸運星

回應  Sugarloaf

一首好鍾意的歌,每次聽到都想起電影兩小無猜!
carriewwf 發表於 2013-7-24 16:28:16

回應 #17 carriewwf

呢段短片
有埋兩小無猜主角
正呀 !!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖