香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 可以點
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...9
支持鍵盤翻頁

回應 #59 杜拉格斯

中医吾会太貴
家人要有恆心陪治療

因常見好多病人怕別人照顧,
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #59 杜拉格斯

廣華醫院,威爾斯醫院,腦科都很好的,我對廣華有信心多d.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  杜拉格斯

廣華醫院,威爾斯醫院,腦科都很好的,我對廣華有信心多d.
tatman 發表於 2013-7-22 17:35:17

但依家點轉呀?我都信廣華。

莫問天 發表於 2013-7-22 17:41:57

除左私院,病人冇得隨便話想轉邊間就邊間,除非醫生評估有需要轉去其他醫院

除左私院,病人冇得隨便話想轉邊間就邊間,隨非醫生評估有需要轉去其他醫院
MaggieWong 發表於 2013-7-22 17:47:41

我知呀。

回应 #54 杜拉格斯

我都係屋企人問人借錢, (4年)前排先岩岩還晒錢.  你唔好太擔心, 最重要病人心理, 多d 報鼓勵你細佬
我一開始覺得自己點解係自己病, 成日喊, 食咩藥都冇咩效果,
後來自己接受左先慢慢好返.

莫問天 發表於 2013-7-22 17:41:57

要查下可不可以轉,我太太做果個腦手術到是高風險手術醫生說會有後遺症,好在做後很成功一點後遺症到無,那時我到查過廣華醫院腦科很好所以我對廣華是絕對有信心.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

要查下可不可以轉,我太太做果個腦手術到是高風險手術醫生說會有後遺症,好在做後很成功一點後遺症到無,那時...
tatman 發表於 2013-7-22 17:59:07

但而家點轉呀?

堅強D,加油!

希望樓主細佬吉人有天相,祝早日康復。我好明白樓主現時心情,有一方法,就是要病人直屬關係地址,例如旺角去廣華,油麻地去QE,
5/12德朗之門已爲我啓

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖