香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 其他 » Who am I ?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 盈富街坊 於 12-3-2009 11:30 發表

佢係輕觸式, 逐吓逐吓就會光d

可以得閒就拍吓佢.... 但千祈唔好兜巴 " 車 " 埋去就得喇!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 盈富街坊 於 2009-3-12 11:30 發表

佢係輕觸式, 逐吓逐吓就會光d

阿哥呢款燈我都想買呀,有冇hello kitty呢?

原帖由 maggie 於 2009-3-12 11:48 發表

阿哥呢款燈我都想買呀,有冇hello kitty呢?

如果有kitty我都買咗啦, 仲有另外一款唔記得咗係咩鴨黎架, 阿妹大不了下次你跟埋我地上去羅

無記錯係pekkle 鴨, 仲有qq企鵝同熊bear bear呀.

真係大細佬!! 哈哈哈!!
快樂便是福!

原帖由 盈富街坊 於 2009-3-12 12:14 發表

如果有kitty我都買咗啦, 仲有另外一款唔記得咗係咩鴨黎架, 阿妹大不了下次你跟埋我地上去羅

好呀,下次記得預埋我喇,不過要提早預左約左先bo,唔好即日鮮wo

原帖由 賈定珍 於 12-3-2009 12:49 發表
無記錯係pekkle 鴨, 仲有qq企鵝同熊bear bear呀.

珍珍好嘢呀   我淨係記得有鴨鴨 & 熊 Bear Bear, 另一隻諗左好耐都諗唔到係咩.....原本係企鵝

原帖由 maggie 於 2009-3-12 12:58 發表

好呀,下次記得預埋我喇,不過要提早預左約左先bo,唔好即日鮮wo

不過阿妹, 我驚你上到去見到d價錢以為係開倉價喎

原帖由 賈定珍 於 2009-3-12 12:49 發表

咁好 e個都幾靚丫

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖