香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 拆線拆得好迷惘
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我都係講吓笑!總之星期一祝你成功。
等你好消息!

martinnessa 發表於 2013-6-14 23:21:30

好有壓力
分享 分享 讚好人數:0查看名單

等待真漫長,快的到星期一,得唔得,唔得就死心。
杜拉格斯 發表於 2013-6-14 17:50:24

等你好消息

good luck!
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

回應 162# waitinglee

已棄船

你跳咗落海吾要隻船呀好晒,知你游水叻姐,
都要找個水泡磅一磅。寫張紙仔比佢有幾難。
話晒你對佢有feel麻,去啦又吾駛死!

你跳咗落海吾要隻船呀好晒,知你游水叻姐,
都要找個水泡磅一磅。寫張紙仔比佢有幾難。
話晒你對佢有feel麻...
martinnessa 發表於 2013-6-17 11:55:02

洗完,但今日洗傷口唔係佢,
呵呵,個天知我跳海

吓!吾係吓,等咗幾日完來吾係佢同你洗!唉、、、、、、、、。

吓!吾係吓,等咗幾日完來吾係佢同你洗!唉、、、、、、、、。
martinnessa 發表於 2013-6-17 12:03:10

係啊,變左另一個,呢d未叫天意

洗完,但今日洗傷口唔係佢,
呵呵,個天知我跳海
杜拉格斯 發表於 2013-6-17 11:56:57

吓...無得再見

個天都唔想見到你跳海, 救你一命先
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

回應  waitinglee

已棄船
杜拉格斯 發表於 2013-6-17 10:35:43

塞翁失馬, 或者有更好嘅來緊.

希望在明天
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

吓...無得再見

個天都唔想見到你跳海, 救你一命先
dreaming 發表於 2013-6-17 12:29:05

我識游水

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖