香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 消委會測試14款冷氣機製冷量
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

有冇又平又靜又夠凍架
FaFa@啟晴 發表於 2013-5-15 16:38:00

窗口日X好靜, 一匹3000元左右....
分享 分享 讚好人數:0查看名單

窗口日X好靜, 一匹3000元左右....
forforum46 發表於 2013-5-15 16:39:36

我要匹半

我要匹半
FaFa@啟晴 發表於 2013-5-15 16:59:03

我都想知本帖最後由 MakKwanLok 於 2013-5-15 21:44:02 編輯

我都想知本帖最後由 MakKwanLok 於 2013-5-15 21:44:02 編輯
MakKwanLok 發表於 2013-5-15 21:43:44

想知乜野

分體裝機個數好似好難預甘WOR...D SALES報吾到個價出來,話要C付體位先報價的
Whatever is worth doing is worth doing well.A IZZ WELL!

分體裝機個數好似好難預甘WOR...D SALES報吾到個價出來,話要C付體位先報價的
aify 發表於 2013-5-16 10:39:57

我知道公屋的預設窗口吾使口搭棚, 安裝都要千幾-二千幾起點,
分分鐘貴過部一匹機...

我今年二月安裝兩部窗口式有獨立抽濕的,廳日立匹半,房菱機3/4匹(格力OEM)~
四月開過抽濕,日立開一陣就停,停一排先著,效果麻麻,菱機就開好耐會停一陣,效果正常
呢幾日開冷氣,日立係涼,但有D嘈(可接受的),反而菱機又凍又靜,出乎我預期(我預期日立係唔會太凍但要靜,相反菱機平我無乜要求)
菱機呢D叫平靚正,怕格力大陸機保養,可以諗諗菱機同惠而浦,兩者都係格力OEM但多一年保...本帖最後由 juno9 於 2013-5-28 06:55:39 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖