香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 消委會測試14款冷氣機製冷量
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

分體裝工好貴
FaFa@啟晴 發表於 2013-5-15 15:40:32

怕嘈都係諗分體... 慳電D的話,希望慳返來囉...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

格力....夠唔夠力呀?
pcdogapp2004 發表於 2013-5-15 16:09:40

你要去公開地盤搜搜人地D用家點講...
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 1# forforum46

有無人記得邊個牌子的壓縮機最細
我想喺 2/3 人單位個冷氣機位裝兩部分體機
雖然未知得唔得

回應  forforum46

有無人記得邊個牌子的壓縮機最細
我想喺 2/3 人單位個冷氣機位裝兩部分體機
雖然...
KKHC 發表於 2013-5-15 16:26:30

呢個我吾知, 等下其他人看到來幫忙...

唔明.....

不過我呢邊好多 "凶宅" 同 "尾的" !
pcdogapp2004 發表於 2013-5-15 16:29:08

你去搜XX冷氣凍不凍, 嘈不嘈...
咁就彈好多用家的心得...

個個牌子都有支持/唔支持的~~~~~

不過我一定唔會再用 "珍島" 囉 ! ...
pcdogapp2004 發表於 2013-5-15 16:32:58

我差D買左呢隻....
格X一匹好凍, 唯一是嘈... CF話用其他牌我都係咁,因為我屋小, 回音大...  所以再換的時候用分體...
去年, 政府轄免的每月150元, 冬天累積下來的餘額, 夏天開行冷氣, 成年都係交多150元電費... 真係幾慳電...本帖最後由 forforum46 於 2013-5-15 16:38:13 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

怕嘈都係諗分體... 慳電D的話,希望慳返來囉...
forforum46 發表於 2013-5-15 16:23:20

有冇又平又靜又夠凍架

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖