香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 特別呼籲
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...48
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

支持
pcdogapp2004 發表於 2013-5-2 22:37:11

換咗個台灣布偶,面口咁苦嘅,有唔開心呀?

我都要做上等網民~~~~只談好事...
forforum46 發表於 2013-5-2 22:44:39

其實講咩都無所謂,最緊要心平氣和,唔好出言莽撞無禮,亦唔好唔啱聽就閙,令氣氛變差。總之一句,就係日前妳出嘅帖所講嘅,要有修養。
分享 分享 讚好人數:3查看名單

究竟發生咩事
分享 分享 讚好人數:1查看名單

都係果句
上黎都係想打發時間
開開心心米算囉
唔好勞氣

治亂世用重典
hkhk 發表於 2013-5-3 00:06:54

無言!支持楊經理嘅呼籲本帖最後由 Torres 於 2013-5-3 06:20:39 編輯

係咯無啦啦都比人話新移民;019;

回應 27# 倉鼠仔
我依家都俾人標籤左新移民,不過我沒有睇低佢地,香港是塊福地,相信人人平等享有尊嚴與福利.願意不平則嗚...!透過理性討論消除偏見,最終會呈現多元共融,兼融並包之理想社會(理想),你都係睇開D!本帖最後由 Torres 於 2013-5-3 07:04:01 編輯
分享 分享 讚好人數:3查看名單

和諧分享!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...48
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入28995

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖