香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 興建供應 » 秀茂坪南邨2至3人房室內間隔參考圖
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 54# raemother 的帖子
原來你個仔同我個仔 一樣大 我諗住做張丁字床 唔間房 我瞓樓下 佢瞓樓上
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 咖啡妹 於 2009-3-18 19:20 發表
原來你個仔同我個仔 一樣大 我諗住做張丁字床 唔間房 我瞓樓下 佢瞓樓上

我打算整高架床比個仔,下面做衣櫃同書枱。

好期待

我也是其中的一個准居民,我是四人單位有二間房,拿到鈅匙要裝修時大家給點意見..

原帖由 kehl-001 於 21/4/2009 10:34 發表
我也是其中的一個准居民,我是四人單位有二間房,拿到鈅匙要裝修時大家給點意見..

我都係兩房呀
你幾多樓呀
7月先有信
8月取key
簽左意向書未呀

己签左意向书,我是秀好樓7樓你呢?低了點

原帖由 kehl-001 於 22/4/2009 09:50 發表
己签左意向书,我是秀好樓7樓你呢?低了點

我秀旺, 高層

有海景哦,到時裝修會鋪木地板還是磁磚呢

原帖由 kehl-001 於 22/4/2009 10:09 發表
有海景哦,到時裝修會鋪木地板還是磁磚呢

一日都未睇過實樓都唔知呀, 望到海景更係正啦
但係睇反個坐向, 就好似對樓, 都係要見到實樓先知
到時取key, 一定要影番d相先

考慮會用無縫地板

哦,對樓的方向是向北吧?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖