香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 觀塘民聯會 » 免費長者身體健康檢查
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  觀塘民聯會
    牛下去唔得
啊華 發表於 2013-3-22 08:19:19

其實無人問你住邊,你埋到去佢照樣幫你檢查。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  Felice233A
    行埋就得 牛下唔很幫我,我係長著la 頭fat都白,重唔係
啊華 發表於 2013-3-22 08:29:34

頭髮白唔等如長者,有人天生白髮。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

彩德冇份
waitinglee 發表於 2013-3-22 09:18:25

啱年齡,佢唔會問你住邊。

啱年齡,佢唔會問你住邊。
Felice233A 發表於 2013-3-22 13:54:02

好似彩盈多福利
開心每一秒,快樂每一天,如意每一年,健康到永遠﹗
珍惜現在所有的,放下不能擁有的,不要計較你沒有的!

回應 11# Felice233A

講下啫,牛下亦有 ...彬哥...起度,我檢查唔得

彩德和彩福邨活動, 會以三彩友伴的身份去舉辦,
到時多多支持!
同時我地同時都需要大量義工力量, 做完義工再去身體檢查喇^^
有興趣者, 請致電2341 6308聯絡胡先生/李先生,
歡迎居住三彩邨的愛心街坊來做義工, 義工需要參與下次義工探訪活動^^

是次活動都需要活力十足的義工, 主要幫忙做登記, 人流控制, 量血壓, 度高磅重, 等工作.有興趣者可即致電登記做義工。

好似彩盈多福利
waitinglee 發表於 2013-3-22 14:15:30

彩盈呢度幾乎個個禮拜都有啲嘢搞吓,彩德有啲咩?本帖最後由 Felice233A 於 2013-3-23 02:35:51 編輯

回應  Felice233A
    講下啫,牛下亦有   ...彬哥...起度,我檢查唔得  ;081...
啊華 發表於 2013-3-22 17:39:51

彬哥認得你,知你唔係長者?

好似彩盈多福利
waitinglee 發表於 2013-3-22 14:15:30

妳有冇睇到#16帖?妳可以以三彩邨嘅街坊身份做義工,之後就可以做埋身體檢查,一舉兩得

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖