香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 其他 » 家電開倉日(3月23及24日)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

電器得半年保養期咁短嘅? 一般起碼都有一年㗎
tiger 發表於 2013-3-20 22:18:44

係陳列品,而且已經 2 折起。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  Felice233A
    遠
hanghangmami 發表於 2013-3-20 21:16:38

想執平貨,遠都冇所謂啦!喺正禮拜六禮拜日,咪當一個節目。

上水太遠了!
clcmandy 發表於 2013-3-20 09:45:55

搭港鐵好快到。

我諗friday night己經有人係度睡等開門

我諗friday night己經有人係度睡等開門
fannyparkman 發表於 2013-3-21 01:41:44

佢有專車接送,顯然過往有唔少人去執平貨。

回應 25# Felice233A

帶住2個仔,我想去都唔得,

帶住2個仔,我想去都唔得,
fannyparkman 發表於 2013-3-21 01:51:39

曉行曉走又唔百厭嘅都冇問題,至怕管唔住。

回應 27# Felice233A

就係個細仔唔掂,一放手就跑,,因為有小小輕度自閉証

就係個細仔唔掂,一放手就跑,,因為有小小輕度自閉証
fannyparkman 發表於 2013-3-21 02:12:27

睇睇有冇其他人幫幫手凑住一日咁多先。

回應 29# Felice233A

就係冇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖