香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 園藝 » 我的植物生病了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
含上傳圖片/文件之留言 顯示所有留言

我的植物生病了
唔知係唔係出面d地盤施梗工污染,d盆栽全部謝晒及“濃”晒,請問有冇辦法救到呀?
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

原帖由 maggie 於 5-1-2009 11:21 發表

洗唔洗跳埋草裙舞佢睇呀

最好啦~~  [attach]5949[/attach][attach]5950[/attach]
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 VickYeung 於 2009-1-5 10:51 發表

咁又唔洗 不過要溫暖氣候 唔夠光要照燈 ~
原帖由 kennyip 於 2009-1-5 11:02 發表

可能思鄉呀~~  每日打一個鐘非州鼓佢聽啦~~http://qq.k3game.com/C0/C0%20(1).gif

......
原帖由 chriskong 於 2009-1-5 10:49 發表
maggie:如果還不行,你靜靜的跟花談談話吧,花知心事,而且會表達.

洗唔洗跳埋草裙舞佢睇呀
原帖由 kennyip 於 2009-1-7 21:13 發表

最好啦~~  59495950

唉!唉!唉!

chris,kenny,vick,kento:
我跟足大家的方法都救唔到它呀  

我日日同佢傾心事,談戀愛,每天打一個鐘非洲鼓,跳草裙舞,仲照埋燈都喚醒唔到它呀

maggie, 呢兩盆靚唔靚呀?

再黎呢d係已經開左花而謝緊個d, 不過想俾你地睇下d花既顏色

原帖由 maggie 於 2009-1-22 14:28 發表
珍呀珍,你又引誘我喇,好想去你公司做.........阿姐都好呀,得閒望吓d花,心情都開朗d
果d大葉品種我冇呀,恨死我喇

MAGGIE, 再黎睇下我同事個小型繁殖場丫

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖