香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 金曲重溫---對不起我愛你---黎明
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 15# vasto

"人在邊緣"果時,忘記自己幾歲~~應該仲
係小學雞!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

花無百日紅啊 , 靠個樣始終差 D  . . . . . .
飛影 發表於 2012-11-19 19:03:32

四大天王保養得最好係城城。本帖最後由 Felice233A 於 2012-11-20 01:33:22 編輯

回應  vasto
    城城歌藝仲屎過Leon架,唔信可以上網搵搵資料。城城靠跳舞先至殺出一片天  Leon只...
sytam 發表於 2012-11-19 04:20:46

我拒絕城城家姐送佢啲碟畀我,其實係嫌佢唱歌太嗲,但又唔好意思講出嚟。本帖最後由 Felice233A 於 2012-11-20 01:31:23 編輯

Leon成曰走音呢!但最靚仔係佢喎
vasto 發表於 2012-11-19 10:08:06

我就覺得城城最靚仔,到而家保養最好係佢,不過就人矮兼頸短,講嘢嗲。

我就覺得城城最靚仔,到而家保養最好係佢,不過就人矮兼頸短,講嘢嗲。
Felice233A 發表於 2012-11-20 01:36:25

咪就係矮囉,
靚女你好高咩,話人矮

回應  vasto

"人在邊緣"果時,忘記自己幾歲~~應該仲
係小學雞!  ...
slyvia 發表於 2012-11-20 01:16:19

唔怪得你話童年時唔係少女時啦

咪就係矮囉,
靚女你好高咩,話人矮
vasto 發表於 20-11-2012 07:54

咁您又有幾高 ?

回應 39# vasto

Leon成日走音? 好似只係走過一次音咋啵(印象中).  點解會冇人記得學友曾經係勁歌度走音,劉華亦都都有唱歌甩咀甚至走音既事??本帖最後由 sytam 於 2012-11-20 09:19:36 編輯

回應  vasto

Leon成日走音? 好似只係走過一次音咋啵(印象中).  點解會冇人記得學友曾經係勁歌...
sytam 發表於 2012-11-20 09:19:03

係偶像先成曰會關注佢,
走音個個歌手都會架啦,
你好似都幾撑Leon咁喎

咪就係矮囉,
靚女你好高咩,話人矮
vasto 發表於 2012-11-20 07:54:00

我唔算高,但我高佢家姐半個頭有多,佢哋同父同母嘅,你估佢可以高得幾多?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖