香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 金曲重溫---對不起我愛你---黎明
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

童年時ge偶像~~白馬王子
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係,我都唔知佢唱乜,佢把聲唔多入我耳,我要聽好多次先聽得出佢唱乜。
Felice233A 發表於 2012-11-18 23:57:30

都唔煲冬瓜,咁都唔識聽,
咁慘架唔入耳,仲要去聽

都唔煲冬瓜,咁都唔識聽,
咁慘架唔入耳,仲要去聽
vasto 發表於 2012-11-19 00:01:10

佢老牛聲係唔多入我耳嘅。

我細佬倆公婆一人買咗一隻佢嘅CD,搬屋嗰陣見多咗出嚟咪畀一隻我,我試吓聽多啲睇吓入唔入到耳,咪放入電腦,聽開其他歌順便聽埋佢啲歌囉。

佢老牛聲係唔多入我耳嘅。

我細佬倆公婆一人買咗一隻佢嘅CD,搬屋嗰陣見多咗出嚟咪畀一隻我,我試吓聽多...
Felice233A 發表於 2012-11-19 00:09:22

佢以前係我偶像黎架,但四大天王唱歌最屎係佢,得個樣,
邊個d歌你最like?

童年時ge偶像~~白馬王子
slyvia 發表於 2012-11-19 00:00:38

童年時,即係幾多歲?

佢以前係我偶像黎架,但四大天王唱歌最屎係佢,得個樣,
邊個d歌你最like?
vasto 發表於 2012-11-19 00:15:49

四大天王嚟講,緊係張學友啦!

講起四大天王,郭天王重喺台灣嗰陣,佢家姐話送一隻佢嘅碟畀我,我因為唔識煲冬瓜,婉拒咗,諗番起上嚟都呻笨,唔使錢有隻四大天王之一嘅CD留為紀念,好多人恨都恨唔到。

四大天王嚟講,緊係張學友啦!

講起四大天王,郭天王重喺台灣嗰陣,佢家姐話送一隻佢嘅碟畀我,我因為唔...
Felice233A 發表於 2012-11-19 00:31:39

我鍾意分手總要在雨天,不過始終都係鍾意國語歌多d

我鍾意分手總要在雨天,不過始終都係鍾意國語歌多d
vasto 發表於 2012-11-19 00:35:26

我都鍾意呢首。我有"等你等到我心痛"隻VCD,裏面差唔多首首都鍾意聽。

[quote]我都鍾意呢首。我有"等你等到我心痛"隻VCD,裏面差唔多首首都鍾意聽。
Felice233A 發表於 2012-11-19 00:44:23 [/quote
我真係好難搵到一個歌手,可以成隻碟d歌,我都like

回應 19# vasto

咁妳鍾唔鍾意呢隻碟D歌?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖