香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角下邨 » 夢幻小天地之廚房&浴室編
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3...63
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

浴室都無諗住搞天花,趟門,地柜.....點知.....  搞到面目全非 !   嗱..嗱..嗱.... 你哋唔好話我呀吓 !
dreaming 發表於 2012-11-10 02:14:27

梗係要話你啦!點解搞到咁靚!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你個煲好靚,邊度買?
tatababy828 發表於 2012-11-10 03:24:03

係 SO X,  其實套煲買咗十幾年喇 , 之前個水煲燒壞咗, 都配唔返lu

廚房簡潔美觀,我喜歡啊^_^
gigitang 發表於 2012-11-10 03:28:40

多謝欣賞...我都好喜歡啊
分享 分享 讚好人數:2查看名單

很美麗,謝謝分享。
cheapcheap2 發表於 2012-11-10 07:06:38

多謝讚美  

淨係廚房同廁所使咗幾$呀?幾人單位?
Yan80912 發表於 2012-11-10 07:21:42

係一人單位,  廚房/ 廁所分咗兩個 CF 做, 佢哋祇係報一個價   , 所以唔知幾多錢 ?  唔好意思答唔到你啊 !

掂啦!正呀!
笑kei-kei 發表於 2012-11-10 07:38:26

妳間靚屋都好掂好正哇.....幾時可以睇到呀   

係一人單位,  廚房/ 廁所分咗兩個 CF 做, 佢哋祇係報一個價   , 所以唔知幾多錢 ?  唔好意思答唔到...
dreaming 發表於 2012-11-10 08:04:51

唔緊要,我都係想參考下
你一人單位咁細可以做到雪櫃洗衣機放哂入廚房真係好正
祝順利入伙,安居樂業!

梗係要話你啦!點解搞到咁靚!
carriewwf 發表於 2012-11-10 07:42:41

話我  
相士話....我要多啲逗留係廁所, 仲要搞到靚靚就夾哂我喇
分享 分享 讚好人數:3查看名單

分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3...63
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖