香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 國際新聞 » 「愛情天梯」女主人辭世 終年87歲
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

愛情就是好。

為愛情遁入深山,沒有世間的污染,保持了真情,所以就得到甘個結果。

各位,你地願意為愛情,遁入深山,不理世情嗎?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你稱讚自己嗎
vasto 發表於 2012-11-2 08:10

我係話呢類型
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

愛情就是好。
為愛情遁入深山,沒有世間的污染,保持了真情,所以就得到甘個結果。
各位,你地願意為愛情...
wesly 發表於 2012-11-2 10:19:39

如果有人為我種菜種米鑿天梯....我願意~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

佢地一定做左比翼鳥啦.
faimum

如果有人為我種菜種米鑿天梯....我願意~
MaggieWong 發表於 2012-11-2 11:54:03

我都願意, 但宜家呢個世界是要飯吃的, 不工作沒飯開啊!!!

愛情就是好。

各位,你地願意為愛情...
wesly 發表於 2012-11-2 10:19:39

有個男人對自己甘好而自己又甘中意佢,實在好難講唔願意本帖最後由 FaFa@啟晴 於 2012-11-2 15:17:49 編輯

我都願意, 但宜家呢個世界是要飯吃的, 不工作沒飯開啊!!!
dayuen 發表於 2012-11-2 15:14:56

自给自足,,佢耕田我織布幾詩意

我係話呢類型
VickYeung 發表於 2012-11-2 11:04:58

係....係....係......極極極.....品..品.... ........

自给自足,,佢耕田我織布幾詩意
MaggieWong 發表於 2012-11-2 15:25:32

我鄉下長大, 好明白宜家呢個世界自給自足係唔足夠架啦.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖