香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 宗教 » 六字大明咒(觀音心咒)-旋律充滿慈悲祥和
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

哎吔,我原創架..妳當笑料.....
alcwing 發表於 2012-10-9 02:14:57

哩個先似你丫麻
分享 分享 讚好人數:0查看名單

哩個先似你丫麻
vasto 發表於 2012-10-9 02:20:46

要知道,有品味而又 正經既咸濕佬...心靈其實都好脆弱

要知道,有品味而又 正經既咸濕佬...心靈其實都好脆弱
alcwing 發表於 2012-10-9 02:24:34

又黎料喇 又有幾脆啊一拗就斷嗎?

又黎料喇 又有幾脆啊一拗就斷嗎?
vasto 發表於 2012-10-9 02:27:21

頂..你當我精神病咩.....黎料...

alcwing 發表於 2012-10-9 02:28:52

alcwing 發表於 2012-10-9 02:28:52

唔好頂,接唔到,無人話你精神病,唔係唔講得笑吧

唔好頂,接唔到,無人話你精神病,唔係唔講得笑吧
vasto 發表於 2012-10-9 02:34:14

命係上下界限,運係其中曲線,
隨遇而安啦~~唔好太執著~~~

大鑊又轉左channel

大鑊又轉左channel
vasto 發表於 2012-10-9 02:42:04

精神分裂就係咁,吹咩~

精神分裂就係咁,吹咩~
alcwing 發表於 2012-10-9 02:44:16

可惜!吹唔到

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖