香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 梅姐~好掛住你牙"
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

我5會學架, 個髮型只可以上台, 5可以去街架. 姐姐.....
debby216 發表於 2012-10-4 17:19:42

噉就啱啲本帖最後由 Felice233A 於 2012-10-4 20:42:05 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

妳真係了解佢嘅唧

咁個蝴蝶結喺邊樹search唧?唔!
Felice233A 發表於 2012-10-4 17:19:27

yahoo

你想知我係男or女, 不如出嚟打羽毛球, 不過要我放工后.
debby216 發表於 2012-10-4 17:21:31

妳一定係女,仲要係令女 

yahoo
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-4 17:26:26

做乜答得咁嘅?唔。本帖最後由 Felice233A 於 2012-10-4 20:43:12 編輯

妳一定係女,仲要係令女 
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-4 17:28:01

u too.我地出嚟見下迷知囉.

debby216 發表於 2012-10-4 17:48:42

好呀 !!! 等妳

debby216 發表於 2012-10-4 17:48:42

靚女...我都想見~

你地book塲, 我放工打羽毛球,之后去食飯,好好節目.....ha ha ha

你地book塲, 我放工打羽毛球,之后去食飯,好好節目.....ha ha ha
debby216 發表於 2012-10-4 17:56:15

好難 book 場架 .... 黃經理已經 book 左幾個月都 book 唔到

好難 book 場架 .... 黃經理已經 book 左幾個月都 book 唔到
FaFa@啟晴 發表於 2012-10-4 18:01:33

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖