香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角下邨 » 夢幻小天地 ~ 之 ~ 安裝電熱水爐編
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...24
支持鍵盤翻頁

謝謝
ming2608 發表於 2012-9-18 14:09:06

我都謝謝你
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今晚自己一個在九龍灣吃經過牛下望上去好多都著了燈都有部份已搬了入去掠緊衫在窗外。 本帖最後由 amythepooh 於 2012-9-18 21:27:56 編輯

今晚自己一個在九龍灣吃經過牛下望上去好多都著了燈都有部份已搬了入去掠緊衫在窗外..
amythepooh 發表於 2012-9-18 21:27:41

多兩個禮拜著了燈同掠哂衫就有我份喇

回應 103# dreaming

快啦 你就快做牛嫂啦!我都想在活動見到你和黃訓導主任一起傾計。

回應  dreaming
快啦  你就快做牛嫂啦!我都想在活動見到你和黃訓導主任一起傾計。
amythepooh 發表於 2012-9-18 21:41:29

我唔係牛嫂呀....係牛女呀

咁妳都可以同佢傾 ga ma

回應 105# dreaming

哈哈!   有你牛女牛妹熱鬧些掛住你。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 88# debby216

唉~` 果然系珍寶,,,,,,,,,,,上個世記都已經全世界人公認嘈到火車頭甘架啦  你仲買D甘既機  停壓縮機果下仲震撼呀  幾爛訓既都俾拒嚇醒

回應 1# dreaming

CF咁靚仔,咁你最後有冇goodbye kiss佢呀?

冬天咪冇熱水洗碗要戴手套?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  dreaming

CF咁靚仔,咁你最後有冇goodbye kiss佢呀?

冬天咪冇熱水洗碗要戴手套?
VickYeung 發表於 2012-9-19 06:11:29

呀...無諗到   真係side 哂  

我住緊嗰度都無同埋洗碗唔使戴手套 , 所以都習慣咗好多年, ok 嘅  

吓..唔會裝分體因為太貴喇  , 你都好啲單位大我哋好多可以好好用, 但我哋新嗰隻真係無咩位轉身 ;05...
dreaming 發表於 2012-9-18 21:22:41

其實我唔計廚廁可以用只有110幾尺, 你有100尺,細10左右, 因為我地大係個廁所. 而且我地門口開係中間, 你地好用d,開係一邊. 衣加我想來想去想張張床遠d個窗都想唔到, 放去門又唔夠位,放去屋中間又怪怪地, 窗邊又好嘈, 我樓下有天橋d車好大聲, 開冷氣又大聲又唔環保. 冬天衣加都唔知點算, 我入去住左個多月都冇覺好瞓. 衣加重想緊張床放去邊會冇咁嘈.......

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...24
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖