香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 我是家長;我們支持德育及國民教育
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回应  sum_summer

就由得她!!无脑的就由得佢冇脑吧!!!醒就叫表姐啦!!!就唔係叫表妹!!!其实上反上面种米会...
yyyman 发表於 2012-9-8 00:40:49

多謝你,我知道爭辨冇意思。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 196# yyyman

我係問表妹點解係新界

回應 185# 表妹

咯咯聲你只叻

回應 201# sum_summer

http://www.youtube.com/watch?v=GYhQQZ1KXis&feature=related本帖最後由 yyyman 於 2012-9-8 02:28:15 編輯

果D泛民就唔洗諗啦,但建制派又唔好,我會用心睇哂佢地既野
表妹 發表於 2012-9-8 01:07:31

泛民同建制派唔啱,可以考慮吓獨立候選人。

回應 192# 啊華

http://www.youtube.com/watch?v=kmpmZpkIVu0&feature=endscreen&NR=1本帖最後由 yyyman 於 2012-9-8 01:53:52 編輯

回應 200# yyyman

做香港人講品德,讲事實,你的口吻象红卫兵.

回應 207# edki

豬豬–豬當先本帖最後由 yyyman 於 2012-9-8 02:25:25 編輯

回應 201# sum_summer

我懂你

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖