香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 輔導熱線 » 5年...我可以點做...???
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

其實好似你咁珍惜感情的人..現在已很少有..通常都EASY COME, EASY GO..希望你女朋友明白就好..人生有幾個多...
yee 發表於 2012-8-12 14:35:39

多謝!
我已好努力,但我好心痛...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

http://www.youtube.com/watch?v=G6aaQHEh2gA&feature=related
蕭敬騰 - 世界唯一的你+背叛+新不了情

明日就係我倆既5週年記念日,但今日既她已與別人共進午餐行街,變了心既她總是理由多,事實上是找個借口來...
raychan0_0 發表於 2012-8-12 13:38:09

我7年

我7年
sum_summer 發表於 2012-8-12 15:12:40

你情況同我一樣嗎?
點解可以咁,話變就變,一D都唔會去珍惜!

你情況同我一樣嗎?
點解可以咁,話變就變,一D都唔會去珍惜!
raychan0_0 發表於 2012-8-12 15:16:07

佢太靚仔,常有女仔埋身

回應 1# raychan0_0

阿 RAY : 我見你 POST 好多傷感情歌,其實愈唔開心聽呢類歌只會愈傷感。如果真心愛一個人,應該讓她找她所要的

回應  raychan0_0

阿 RAY : 我見你 POST 好多傷感情歌,其實愈唔開心聽呢類歌只會愈傷感。如果真心...
FaFa@啟晴 發表於 2012-8-12 16:00:11

謝謝!
希望唔會影響到其他人,好對唔住各位!
我祇想發洩一下我既感受...

回應 1# raychan0_0
如果你女友再不珍惜你,放佢走同時等於放過自己,不要勉強結婚呀~
人生自古誰無死,名傳後世如永生。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖