香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...712...2039
支持鍵盤翻頁

回應 #7111 leokung

Leo用心良苦了,呵呵
1240  新4
分享 分享 讚好人數:0查看名單

是空城計嗎?
1240  新4

行政失當系唔系最終上到去審計處同立法會

回應  leokung
   我朋友今朝未轉,下午已經S4啦
23044 發表於 2015-03-12 18:00:38 原文

由s2跳去s4嗎?
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!

我岩岩搵番篇報導...
http://www.e123.hk/ElderlyPro/details/375899/
原來係1月已經講左洪福有1200幾個...
CC_121 發表於 2015-03-12 15:23:39 原文

由500個變1200個,仲講話以財政年度
所以可以肯定31/3呢條線係一個關口

回應 #7115 littlecuite

yes

leo 真係好忙呀……咁耐都未返嚟……
macymacy 發表於 2015-03-12 15:46:20 原文

追文…

岩岩係網上搵到洪福投標商鋪份件。
大家留意下第5頁。
內文有提到
大廈數目 預計入伙日期 單位數目
芬芬@.@ 發表於 2015-03-12 16:32:14 原文

即係大家又為大財團服務了…

回應  littlecuite
   yes
23044 發表於 2015-03-12 18:09:59 原文

嘩!咁真係好驚喜
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!

回應  leokung
    leo你對芬芬收既房署投標信點睇呀
wongkf 發表於 2015-03-12 17:08:36 原文

補多句…如果6-8月入伙,咪呢期預派囉…
好事吖…大家都想

嗱,邊個派到洪福的話,找一天攪個洪水橋半天遊又如何?!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...712...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖