香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...605...2039
支持鍵盤翻頁

回應  macymacy
   LEO有萬幾個金幣,叫佢過D數俾你
23044 發表於 2015-03-08 22:32:54 原文

吹吓水咁呃金幣返嚟啫…
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我昨晚已經同個女炒大鑊。如果,她唔去我會對她經濟封鎖她。但,我已在今天21:30電郵給房...
andyhosk1961 發表於 2015-03-08 22:37:39 原文

放鬆啲啦,搵交嚟嘈咩…就算你聽日step 2,當埋你11年9月30日前所有人都轉晒區,今年內根本都難以上得切樓…
唔係潑你冷水,為個單位,冇咗個女值得嗎?

一千幾百對LEO來講猶如垃圾 ,小意思,小意思
23044 發表於 2015-03-08 22:41:49 原文

…財神…

我幫你呼喚,LEO,見字速回
23044 發表於 2015-03-08 22:46:39 原文

好! ~~回~~

回應 #6042 leokung

你貼咁多相,呃左好多金幣 ,吹水有幾多,一次先兩個

回應  23044
   希!你咁講就唔啱啦!都話明leo 份人最有義氣,佢又點會諗住要我還
macymacy 發表於 2015-03-08 23:04:42 原文

拎去洗拎去洗~

我仔啱話睇LEO個樣,就像李十誠。佢更正係後生版
23044 發表於 2015-03-08 23:23:30 原文

後生心中富有版李+X

LEO唔彩你。
23044 發表於 2015-03-08 23:14:21 原文

又點會呢?

Leo我都好想知道,我新2 No.1266xxx可以上到洪福?會俾多少人單位,1~2,2-3人單位,感謝!
G1266xxx 新2

leo 可能去咗報警,告我網上詐騙!
macymacy 發表於 2015-03-08 23:47:58 原文

最多 怕屈機啫

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...605...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖