香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...1395...2039
支持鍵盤翻頁

回應  littlecuite
   我地既極高層似乎返晒來wo
wongkf 發表於 2015-04-08 19:30:45 原文

仲差少少....
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  littlecuite
    極高層你今天心情好點嗎?
如果, 你覺得鬧左好朋友後心情係會好過點點既, ...
uglyduck 發表於 2015-04-08 19:59:20 原文

識到你地哩班街坊,真感恩!!!!!雖然我心情唔好,但我唔會亂咁發洩響我D好街坊身上既~

回應  uglyduck
我反而驚佢當我透明呀
wongkf 發表於 2015-04-08 21:16:13 原文

我點會當你透明呀.....

她是直昇機極高層, 全程監視住你架, 你話透明就透明咩, 你言談小心d添呀
uglyduck 發表於 2015-04-08 21:23:34 原文

直昇機極高層?!唔明既?

新3 #1246審查中,2/11 派過寶田冇要,重有三次機會

是啊,好奇怪,好少會員報喜派洪塱。Leo說洪塱可能7月尾有key, 好似相比其他是比較遲?
pollypolly 發表於 2015-04-08 10:43:05 原文

洪塱好叻仔架喇
當時地基唔夠機做而令到上蓋遲3個月開工
而家只係遲一個月入伙…
分享 分享 讚好人數:2查看名單

新4派到的也不少,只是他們不是cy朋友仔姐
uglyduck 發表於 2015-04-08 10:53:54 原文

有大量冇上CY的朋友係新4-5人

到簽同意書
s64103223 發表於 2015-04-08 11:08:07 原文

俾你見到我添~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #13774 s64103223

最唔融洽的響朝早第一轉同埋下晝收工前嚟…

佢3月底先收信,邊有咁快簽呀
wongkf 發表於 2015-04-08 15:44:44 原文

聽日開始簽4月1號出信果啲

所以瞓完一覺期望聽晚大量報喜(下星期做手續的,好似冇人報喜囉)本帖最後由 leokung 於 2015-04-09 01:53:32 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...1395...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖