香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...1195...2039
支持鍵盤翻頁

中層便夠了
s64103223 發表於 2015-03-28 13:33:37 原文

好lo你派左對面唔使再爭了
家在洪福..$$$$$$$$..心滿意足
住在洪盛..$$$$$$$$..食物豐盛
                ...樂在其中...      
分享 分享 讚好人數:1查看名單

去完洪福啦!好靚呀!
littlecuite 發表於 2015-03-28 13:31:55 原文

見唔見到你個極高層單位呀?

回應  wongkf
   依個係2-3人尺寸嗎?你係邊到搵返黎架
ivy067 發表於 2015-03-28 13:36:44 原文

系呀 cy找到的
                ...樂在其中...      
分享 分享 讚好人數:0查看名單

見唔見到你個極高層單位呀?
uglyduck 發表於 2015-03-28 13:38:33 原文

見到呀!好期待呀!
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!

回應  littlecuite
   係啦!我都發覺洪盛人財仔仔呀!
小貝儀 發表於 2015-03-28 13:37:47 原文

係呀!佢地好強陣容呀
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!

回應 #11944 wongkf

勁

芬芬你轉4沒?我都收信了,洪悅樓。
我想你也快了,祝福你早日轉4,早日收信心水樓。
祝你好運。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  wongkf
    你幾多室
s64103223 發表於 2015-03-28 13:37:18 原文

近電表房果個單位呀
                ...樂在其中...      

低調D!低調D!我唔想去飲咖啡!
wingpui214 發表於 2015-03-28 13:05:27 原文

...樂在其中...      

回應 #11944 wongkf

你有冇原文條link啊,我想睇左面總長度佢無寫

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...1195...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖