香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » 祝各位新舊會員端午節快樂!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

唔明
請高人指點
老貓 發表於 2012-6-23 00:20:21

有冇高人出來指點呀!
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

怡明是我家

有冇高人出來指點呀!
趙生 發表於 2012-6-23 00:32:23

下次唔識你就米亂up啦
解唔到畫你就大獲
常樂我淨

回應 13# 老貓

下次唔識你就米亂up啦
解唔到畫你就大獲
老貓 發表於 2012-6-23 00:42:33

莫嘈揾梗高人。

莫嘈揾梗高人。
趙生 發表於 2012-6-23 00:46:12

唔使穩啦,天日拉你出去淋下雨,就知道咩野系【肉酸】啰
常樂我淨

唔使穩啦,天日拉你出去淋下雨,就知道咩野系【肉酸】啰
老貓 發表於 2012-6-23 00:49:08

我怕咩嘢呀,唔著都得,你就唔得。

回應 17# 趙生

唔著都得,仲要講到敢大聲 。 記得影埋相post上來呀!本帖最後由 amythepooh 於 2012-6-23 00:58:28 編輯

回應  趙生

唔著都得,仲要講到敢大聲 。 記得影埋相post上來呀!本帖最後由 amythep...
amythepooh 發表於 2012-6-23 00:57:35

喂喂喂,我啲講係著本帖最後由 趙生 於 2012-6-23 01:00:42 編輯

端午节快乐

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖