香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » LADYYAYA 生日快樂!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...10
支持鍵盤翻頁

YaYa 妹妹...姐姐大妳四日, 祝妳....日日都開開心心, 時時都健健康康, 秒秒都幸幸褔褔 !   ;04...
dreaming 發表於 2012-6-21 13:44:46

哈哈... 多謝 dreaming 姐姐...      本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-6-21 23:14:54 編輯

YaYa...有人送上門 wor..
dreaming 發表於 2012-6-21 14:00:51

哈哈...我地一齊吃左佢隻 " 車 "

[quote]祝你幾位朋友...生日快樂...
LadyYaYa 發表於 2012-6-21 23:10:35 [/quote
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我一早同YAYA講左喇 !! 係妳一路都唔覆我 PM
LadyFaFa 發表於 2012-6-21 14:02:05

係..我都一早話要食左妳隻 " 車 "...
dreaming 佢大食...佢話要食左妳隻 " 郵輪 "  

'本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-6-22 04:42:32 編輯

靚女,生日快樂,祝你青春常駐,心想事成~
MaggieWong 發表於 2012-6-21 14:23:54

Maggie 姐...多謝哂 !

生日快樂!
alochai04 發表於 2012-6-21 14:35:11

多謝哂 !

一直都唔方便呀.. ..家下偷緊雞咋
dreaming 發表於 2012-6-21 14:45:50

偷緊雞...唔好比人知 WOR...  

loretta 發表於 2012-6-21 14:49:51

多謝哂 !

jacjac 發表於 2012-6-21 16:59:09

多謝哂 !

jacjac 發表於 2012-6-21 16:59:09

多謝哂 !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖