香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟鑽苑(公屋) » 三間開咗茶記都係 T.o.A. 幾時開大+樂
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

https://www.housingauthority.gov...d-awards/index.html

啟鑽商場裡有12個舖招標出租(公告日期3月18 日及25日),包括1樓中式酒樓,截標日期4月8 日,
分享 分享 讚好人數:2查看名單

啟鑽商場裡有12個舖招標出租(公告日期3月18 日及25日),包括1樓中式酒樓,截標日期4月8 日,
bc1845 發表於 2022-03-26 09:57:24 原文
我淨係想要
- 多間藥房
- 多間中式點心茶記
- 多兩間生果店
分享 分享 讚好人數:1查看名單

Nice
分享 分享 讚好人數:0查看名單

基督的核心為愛

回應 #9 理穩

認同啊,依家真係好唔方便
G1352-1353
2021.05. 見主任
2021.05.27  S2
2021.06.04  S4 收信樂華南
2021.06 拒絕
2021.07.15 S4 啟鑽

我想要街市
擴3 G1342
2019/4 S2
2021/1 S4 梨木樹邨
2021/4 S4 興華二邨
2021/5 S4 黃大仙下邨(問題單位拒絕)
2021/7 S4 啟鑽苑

我想要街市
豬仔脾 發表於 2022-03-27 23:23:31 原文
睇唔到商場仲有位放個街市 ...... 將來可能用超市做埋 .....

街市唔咪b1咩??

街市唔咪b1咩??
gisquare 發表於 2022-03-29 16:05:55 原文
無細心研究
因為我地同綠置居係完整一個 basement 我都唔知佢點局部開,地庫個入車位喺綠置居嗰邊本留言最後由 SimonCHAN2021 於 2022-03-29 17:48:57 編輯

無細心研究
因為我地同綠置居係完整一個 basement 我都唔知佢點局部開,地庫個入車位喺綠置居嗰邊
SimonCHAN2021 發表於 29-03-2022 17:48:39 原文
https://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=324388
G1344XXX - G1346XXX 3人市區

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖