香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 睇到其他隊又有海達,點解市3好像无聲氣~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

點解市3又冇曬聲氣
新3 G13768xx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

希望安居樂業!

回應 #8 阿芝媽

我在擴3轉過嚟市3,都係一樣要等
新3  G1363

回應  阿芝媽

我在擴3轉過嚟市3,都係一樣要等
Andy媽媽 發表於 2022-01-22 01:13:45 原文
真係痴線,逢係3人隊都係要等咁耐,3人隊唔使住唔使上樓咩
G1351 擴3 S2
14年5月 藍咭
22年2月房協首派家維邨
22年6月18房協二派乙明邨完美畢業

真係痴線,逢係3人隊都係要等咁耐,3人隊唔使住唔使上樓咩
阿芝媽 發表於 2022-01-22 09:33:36 原文
想問下你係唔係都未派,我13534都唔知仲要等幾耐先可以上樓?
市3G1353(2014/6)

想問下你係唔係都未派,我13534都唔知仲要等幾耐先可以上樓?
LINGLING0319 發表於 2022-01-22 10:36:34 原文
未派呀~見最後嗰個係1348XXX,但似乎係唔要,等二派,咁我地就仲等得耐
G1351 擴3 S2
14年5月 藍咭

未派呀~見最後嗰個係1348XXX,但似乎係唔要,等二派,咁我地就仲等得耐
阿芝媽 發表於 2022-01-22 12:41:22 原文
擴3真係好淒涼?

你要加油呀????
2014-3 申請,2014-4 藍卡
2019/6/1 s1,2019/9/16有期
2019/9/25見主任,2019/10/25合格
2021/12/24轉市區,2021/12/30 S4
2021/12/31 收信派海盛低層

G-1349 (3+1)

擴3真係好淒涼?
你要加油呀????
屋企ceo 發表於 2022-01-22 21:08:34 原文
靜靜守候,等到人都癲
G1351 擴3 S2
14年5月 藍咭

真係一輪輪...之前市2市3係咁派海達既時候市4係仲未有....
係去到12月尾先開始有少少市4.....
G1345 市4 , 2021年12/7見主任,1/9 首派, 7/9 拒絕, 11/11 二派, 16/11 拒絕 , 31/12 三派完美畢業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖