香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 其他 » 鄰居致癌毒煙滋擾
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

岩岩沖完涼,食個蘋果抗癌補肺,成了每日都做既事,並唔係因為我鍾意食,而係必需當藥食,正當我廚房洗緊蘋果時,又被噴一臉都係,OH FXXK,仲諗住食完就訓教,最近煙量小左就大意了本留言最後由 535353 於 2022-01-30 22:10:05 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

岩岩沖完涼,食個蘋果抗癌補肺,成了每日都做既事,並唔係因為我鍾意食,而係必需當藥食,正當我廚房洗緊蘋果時,...
535353 發表於 2022-01-30 22:03:23 原文
大意了
屋邨異地     風月同天
分享 分享 讚好人數:0查看名單

新一年期望可以在家有一天不受干擾地自由呼吸空氣,望牠們的信仰賜予他們多災多難,百病纏身,地獄閻羅王早日收佢地入冊,打落十八層地獄灰飛煙滅永不超生

兩邊夾攻,日日好似玩遊戲咁本留言最後由 O沛瑜O 於 2022-02-04 23:16:58 編輯

回應 #64 O沛瑜O

你係咪想一齊玩啊?去買殺蟲噴霧,鏹水,買個香爐燒香,請個煙剷入屋噴煙,馬上體驗到我屋企環境,玩完包你生癌

回應  O沛瑜O

你係咪想一齊玩啊?去買殺蟲噴霧,,買個香爐燒香,請個煙剷入屋噴煙,馬上體驗到我屋企環境,玩完...
535353 發表於 2022-02-05 18:37:05 原文
我唔會同佢玩!只有一個字搬,
一係就同佢鬥過!
疫情之下長期留在家,必定更痛苦!
會做嘅步驟~先寫信!後出聲!
繼而就是發癲,癲咗之後就更癲!
癲完之後佢都唔會改變個喎!
不過你唔係我!
忍得壹時
又唔忍得一世!長唉!長嘆!?‍??‍??‍?

改變不到人地,一係改變自己!
搬又唔等如下一間屋唔係甘嘅人!

重點係改變唔到佢!

睇完只可以用驚心動魄來形容
G1383-擴3-2015年12月申請
2023年1月轉鄺4
2023年5月22見主任
2023年6月8(S2)
2023年8月9日轉入市區
2023年12月23日首派 柴灣漁順樓2層 親身拒絕
2024年1月8日見拒絕,1月15日歸隊
2024年4月頭二派,華富村拒絕
2024年5月中派三派,東頭村特殊單位,應該會接受

最近確左診都仲要食燒香二手煙,
訓教時啲二手煙煙量大到可以由窗口攻到去門口,又要保持空氣流通唔關得
咳到痰都出埋血絲本留言最後由 535353 於 2022-03-12 17:27:21 編輯

你去禮貌地敲門

當面請鄰居減少點香及吸煙吧
屋邨異地     風月同天
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖