香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 皇后山邨 » 被樓下裝修公司激L死...公開黑店
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今年年尾多人收樓,裝修細工程通常都係攝 做就做左大單既先 裝修好多都係咁 拖得就拖
G1355 擴2 2014年7月
                2021年3月見主任
                2021年6月S2
                2021年7月S4   7月6拒絕
                2021年8月S2   8月26 S4  8月28收信
                2021年9月 收匙畢業  感謝各谷友祝福同資訊分享

年尾人工貴係咁㗎啦
Keungip 發表於 2022-01-08 19:24:17 原文
唔關事囉
收訂時講得清清楚楚
五日度做好⋯到而家一個星期
你唔搵佢佢都唔會主動搵你
大佬丫 年尾你都識講 咁人地傢私電器呢
因為佢咁我要改期送貨
人地又要重新排單

不嬲都話承仔信唔過.......
Alvinryoko 發表於 2022-01-08 19:39:32 原文
我都係整個地板啫
其他野都唔敢搵佢地啦

求開名

開名 開名 開名

承仔真係唔好幫襯,根本爛仔。而家D泥水佬一係好忙,一係好多已收爐,話比你聽即刻開到工多數呃你。

上星期光顧樓下間公司整地板⋯
收訂時又話好快,訂貨幾日做二日⋯一個星期左右交貨⋯
尋日打去 又話師父而...
jocheng 發表於 2022-01-08 18:43:15 原文
承仔出名收錢快,D嘢差手工差,信唔過
市3 G13278~13279

上星期光顧樓下間公司整地板⋯
收訂時又話好快,訂貨幾日做二日⋯一個星期左右交貨⋯
尋日打去 又話師父而...
jocheng 發表於 2022-01-08 18:43:15 原文
見屋對面間屋主搵咗承仔,手工真係一般般??不過你講7至8萬都係咁上下嘅!隔一房,廚房地櫃,廁所櫃?所以話一分錢一分貨?本留言最後由 189198 於 2022-01-09 05:44:49 編輯
藍卡1346***擴展3人/2019年1月28號綱上轉S1/3月16號S2
2021年10月19號轉新界/10月22日S2
2021年10月28號轉S4
2021年11月10收信皇后山邨/完美畢業

邊間 求開幾隻字名
G1352 新3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖