香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 暉明邨 » 泰暉樓街坊..好多謝你的免費音樂
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我度食到正,我驚再落去真係顛?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我度食到正,我驚再落去真係顛?
yuenercheung 發表於 2022-01-09 23:21:09 原文
今日星期一,八点四十五分開機,呢户音樂係泊單車位都聽到,
有好多户都食到正 本留言最後由 Alex2101 於 2022-01-10 14:38:08 編輯

今日星期一,八点四十五分開機,呢户音樂係泊單車位都聽到,
有好多户都食到正
Alex2101 發表於 2022-01-10 14:36:46 原文
我同佢牆貼牆,關窗都冇用。
呢聲五雷轟頂咁打過黎。
樓下管理處搞唔掂,報警冇用,去埋房署都冇用。
我諗要搵x張x望囉。

呢人岩落黎,有病唔識睇醫生,香港唔似上邊咁多地方俾佢地咁嘈。

日日開個重低音由朝8炸到晚8,係屋企根本靜唔到做野,有冇人知道係邊一戶,可唔可以直接開佢名出黎

日日開個重低音由朝8炸到晚8,係屋企根本靜唔到做野,有冇人知道係邊一戶,可唔可以直接開佢名出黎
LEON8023 發表於 2022-01-11 14:31:15 原文
知邊間。呢度唔知講唔講得,可以pm 我。

過兩日仲要轉返zoom 上堂,唉。

我突登望過,開大門架。
一睇樣就知come from 邊度。

基本上住附近都媽叉過佢,佢完全覺得冇問題,鬧返人轉頭。

知邊間。呢度唔知講唔講得,可以pm 我。
過兩日仲要轉返zoom 上堂,唉。
我突登望過,開大門架。
一睇樣...
yuenercheung 發表於 2022-01-11 16:42:12 原文
播什麼歌的?
屋邨異地     風月同天
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我同佢牆貼牆,關窗都冇用。
呢聲五雷轟頂咁打過黎。
樓下管理處搞唔掂,報警冇用,去埋房署都冇用。
我諗...
yuenercheung 發表於 2022-01-10 23:14:47 原文
東張就東張

播什麼歌的?
安居62 發表於 2022-01-11 17:09:57 原文
唔識,呢歌老過我
分享 分享 讚好人數:1查看名單

東張就東張
安居62 發表於 2022-01-11 17:12:44 原文
使唔使集合下多d住戶?
我驚得我一個果面唔so我

使唔使集合下多d住戶?
我驚得我一個果面唔so我
yuenercheung 發表於 2022-01-11 18:41:44 原文
找呀區議員先,

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖