香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 公務員配額 » 二派大興邨興盛樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  smallno

乜你咁呃人㗎
拒絕咗三次 停賽一年
再等 第四次 派樓就係九~十年之後
田代 發表於 2021-11-16 20:52:17 原文
呢度講緊
公務員配額  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #8 SLLAM

如果大興去我奶奶道 45分鐘左右,天水圍就1個鐘松D到,我地有約去睇,老公覺得太舊,驚要大維修
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實你今次都係第二次選樓,我唔明點解你話冇第三次?其實你係咪想問如果第三次都取消嘅話會點?
當你三派...
mg8866 發表於 2021-11-16 01:13:27 原文
因為當時老公收信,見同上封信唔同,寫明19號要過去攪手續,
佢以為拒絕左就冇第3次,我打左去問,去睇左,1516唔知要唔要好,我老公就想等3派

一派天晴邨,因為有奶奶住屯門,驚太遠冇要
今次配房信唔同上次,講明幾時要帶埋按金同埋其他資料去登記,...
jojohk 發表於 2021-11-15 23:56:37 原文
請問你幾人
♡等 寂寞到夜深 夜已漸荒涼 夜已漸昏暗♡
2013/2人從未收過信

3人
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #25 jojohk

派了幾人單位,第一次?第二次?

回應  smallno

乜你咁呃人㗎
拒絕咗三次 停賽一年
再等 第四次 派樓就係九~十年之後
田代 發表於 2021-11-16 20:52:17 原文
佢冇呃人喎 公務員唔水重新排隊,高年資可以隔年中獎,你了解吓啦
1992年入職

回應 #26 oscar1213

冇講幾多人,第二派

佢冇呃人喎 公務員唔水重新排隊,高年資可以隔年中獎,你了解吓啦
仍等待 發表於 2021-11-18 19:46:06 原文
係囉, 公務員取公屋冇街隊可以睇住個號碼咁透明度高架
♡等 寂寞到夜深 夜已漸荒涼 夜已漸昏暗♡
2013/2人從未收過信

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖