香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 樓宇設備 » 家居上網有冇pccw呀..?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

請息怒....我7月尾會再打過去追佢地ga...如果pccw用唔到, 我都要轉ga...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 ☆水☆ 於 2008-7-18 08:37 發表
請息怒....我7月尾會再打過去追佢地ga...如果pccw用唔到, 我都要轉ga...

今日下午4:05分PCCW高級经理打電話來,彩盈邨仲味update到,要到7月尾先update完,如果7月31號仲味用得,是否可以提前解約

我都係用pccw...
有次係淘大天橋見到有人擺擋...
就寺上去問啦...
佢話咩要兩星期去駁線-0-

另一方面...原來要取消pccw個上網...
一定要書面通知先得...
根本就係要好麻煩先cancel到個pccw...

原帖由 lok2244 於 2008-7-18 04:14 PM 發表

今日下午4:05分PCCW高級经理打電話來,彩盈邨仲味update到,要到7月尾先update完,如果7月31號仲味用得,是否可以提前解約

可以
你確定 7月31日入伙就打去講下先, 到時都仲用唔到就係佢地有問題, 可以無條件提前解約.
佢地唔制就可以搵報紙幫手.

不過忍到就最好忍忍, 唔係可能會整花自己個名;1600;

回復 1# 的帖子
我本身係netvigator舊客,之前打電話問過佢話未查到過兩日覆我,
今日真係有覆但未解答到,跟住佢話問過佢d師傅話7月尾先會有覆蓋!
到時再通知我!雖然係貴d,但質素夠隱定!我覺得服務唔太差!
bb100其實都想試,不過價錢都唔平,都好似要200幾咖!
但多年前用過到而家都未有信心用佢,都係遲d先la!

我都係netvigator舊客,
仲有約在身,
希望佢地快的鋪線,

今日下午5點幾我問過...佢地話有覆蓋...
佢地話search kln bay choi ying就無
牛頭角choi ying就有

原帖由 COOLER308 於 2008-7-22 21:37 發表

good news!!!
Roger

原帖由 COOLER308 於 2008-7-22 21:37 發表

真係wor..多謝你ge消息先....

原帖由 ☆水☆ 於 2008-7-23 16:24 發表

真係wor..多謝你ge消息先....

;1585;

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖