香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 樓宇設備 » 家居上網有冇pccw呀..?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 getonhk 於 2008-7-4 22:56 發表

真架!佢又話覆我,到而家都冇影!8月有都ok!真就同佢續約啦,番600pizza現金卷幫補下

點解有$600 Pizza 卷咁好ge? 有咩高蕉可以教下我ar~~?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我用左好幾年,而8月到期續約,今次續約獎賞係600現金pizza卷,215定218蚊8M加倆個任算now台!你約到都有架,約期年半

唔知點解, 我係冇約隨時轉都得果種
咁請問你e+月費幾多錢ga? $162/6M?

我而家就19幾,8M.新約就21幾8M加倆個任算now台,年半約

我冇約$162/6M, 可+$38蚊升到8M同送兩個台, 月費就係$200.
你$19X/8M, 續約後$21X/8M同埋送兩個台, 續約送$600 pizza  卷.
假設你月費$218, 就貴我$18 x 18(1.5年) = $324 , 但送番你$600 pizza 卷..
基本上, 只要你用得著, 你個價仲著數過我....

佢都係咁除條數比我!

原帖由 ☆水☆ 於 2008-7-4 21:36 發表
覆一下PCCW用戶先...同PCCW到CHECK左....7月尾就可以上到網LA....請大家放心....

者係有pccw啦..好野

原帖由 ☆水☆ 於 2008-7-4 23:54 發表
唔知點解, 我係冇約隨時轉都得果種
咁請問你e+月費幾多錢ga? $162/6M?

我都係約滿左,而家無約~~
$19x

今日pccw電話回覆我,未能肯定有冇服務提供,要7月尾先有進一步消息;084(注意):取消服務要提前一個月書面通知!

我諗打俾我果個人唔會厄我ge.....

佢係咁答我ga...
我同c fu check 過資料, 係7月尾所有工程會完成ga la....咁所以最快7月尾已經可以上到網

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖