香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 請問市3 G1364預計仲有幾耐審查?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  jasonkkw

咁都唔同隊。。。快d 唔出奇
kenken18 發表於 2021-09-21 08:29:01 原文
我舉既例子係,我見過都係市2都會出現我之前所講既情況。。。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔同隊好難比較,如果係市3就密切留意返市3情況,希望大家快啲有消息??
12.9.2014 G1358 擴3
12.7.2023 S4
14.7.2023 首派梨木樹二邨(已拒絕)
27.9.2023 S4
29.9.2023 二派心水沙田區(畢業)

回應 #22 kissleung

我只聽到有136xxx  轉左s1.但好似無人已做審查。。其實有冇人做左?
菁田終於等到你了。。

回應  kissleung

我只聽到有136xxx  轉左s1.但好似無人已做審查。。其實有冇人做左?
kenken18 發表於 2021-09-21 10:12:34 原文
呢排確實靜咗,無咩見人報審查

回應 #24 kissleung

叫佢做野啦。。個聽擴展又係咁。。停左好耐。希望市區唔好咁啦
菁田終於等到你了。。

回應  kissleung

叫佢做野啦。。個聽擴展又係咁。。停左好耐。希望市區唔好咁啦
kenken18 發表於 2021-09-21 11:29:19 原文
可能集中火力搞新界區, 皇后山就快大爆發

未必同一批,我之前見過1365同我同一個時間轉s1,都見1369早過我轉,所以你預相差可能半個至一個月左右,...
jasonkkw 發表於 2021-09-20 19:31:53 原文
師兄你都係市3?本留言最後由 Fung18503 於 2021-09-21 16:16:48 編輯
G1371 擴3>市3  2015年4月
2021年特快 P0036xx
2022年特快P8xx
2022年7月11日 房協審查 2022年9月7日收到合格信
2022年9月26日特快成功揀樓 10月13日審查見主任
2022年10月28日簽約特快結束無了期等待

師兄你都係市3?
Fung18503 發表於 2021-09-21 16:16:36 原文
市2

啱啱有post1359 十月五日審查
G1371 擴3>市3  2015年4月
2021年特快 P0036xx
2022年特快P8xx
2022年7月11日 房協審查 2022年9月7日收到合格信
2022年9月26日特快成功揀樓 10月13日審查見主任
2022年10月28日簽約特快結束無了期等待

啱啱有post1359 十月五日審查
Fung18503 發表於 2021-09-23 12:04:56 原文
嗯,謝謝提醒??
佢寫1359xxxx-1361xxxx
如果咁計,
G1364xxxx
好大機會年尾記審查??
G1364xxx 擴3 天倫樂
14/7/2021收信轉市3
24/11/2021收到入息審查信見主任
1/2022見主任,同月收合格信

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖