香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角下邨 » 牛下街坊派邊座?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

希望你美夢成真﹗
糖媽糖B,等待二人安樂窩,G12407XX。派過寶田,23/1/2013重新審查,5/4/2013合格step2,4/6 step 3, 5/6 step 4. 7/6 榮昌是我好歸宿。感謝神。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

希望你美夢成真﹗
weiweisugar 發表於 2012-5-6 13:14:53

糖糖媽其實妳係喜歡牛下定石硤尾

回應 32# LadyFaFa

其實我應該話「希望我哋個個都美夢成真派牛下﹗」我想要牛下多啲,個圖則好似好啲,又直駁圖書館同街市兩個我好需要的地方。仲要我好like德福同埋附近九龍灣/觀塘,好多工作機會,如果返工要過海又方便,仲有巴士點到點直駁祥華村的娘家。阿仔仲有機會去megabox學溜冰(好鬼貴),搭車去西貢沙灘玩沙又好方便,仔仔一定好開心。係小學選擇少啲,但係咁近mtr同大型屋苑,校車一定會到,宜家都唔理得咁多。石硤尾就好在可以早啲收樓,好近九龍塘,又係好易回娘家,都好多好學校,不過入唔到就冇用,同埋石硤尾/九龍塘/太子一帶都算係我的傷心地,最好比牛下我,等我有個新開始﹗
其實宜家都見冇咩人報喜收石硤尾,我但求牛下要等埋我...咁我就人生夫復何求﹗但求天父補償一下我黑仔的姻緣,比我和仔仔有個安樂窩...
咁長氣,希望唔會嚇親你哋。本帖最後由 weiweisugar 於 2012-5-6 15:44:57 編輯
糖媽糖B,等待二人安樂窩,G12407XX。派過寶田,23/1/2013重新審查,5/4/2013合格step2,4/6 step 3, 5/6 step 4. 7/6 榮昌是我好歸宿。感謝神。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  LadyFaFa

其實我應該話「希望我哋個個都美夢成真派牛下﹗」我想要牛下多啲,個圖則好似好啲,...
weiweisugar 發表於 2012-5-6 15:43:36

糖糖媽媽,明天會更好,我地一齊加油

回應 33# weiweisugar

我好理解你的心情,我都係同個女住,我只係想小朋友成長好D,夠交租夠生活就算啦
我更希望住既地方都有相同背景既可以互相照應下

回應  weiweisugar

我好理解你的心情,我都係同個女住,我只係想小朋友成長好D,夠交租夠生活就算啦;06...
pinkycfp 發表於 2012-5-6 18:55:10

PINKY 唔好唔開心
而家單親家庭好普遍。只要我地懂得活在當下,生活一樣是活得有意思。

回應 37# LadyFaFa

謝謝你!!!!

PINKY 唔好唔開心
而家單親家庭好普遍。只要我地懂得活在當下,生活一樣是活得有意思。
LadyFaFa 發表於 2012-5-6 19:11:09

花花,「活在當下」咁專業的terms你都識,好有料到wor﹗哈哈...
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 36# pinkycfp
大家都惺惺相惜呢...我們要努力啊﹗希望做到街坊啦。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖