香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 錦駿苑 » 請問普通綠表GM0004xx有冇機會買到2房單位呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #30 chanbson

未呀 , 但係今朝打去check左 , 叫我7月5號去揀
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  chanbson

未呀 , 但係今朝打去check左 , 叫我7月5號去揀
cwc0402 發表於 2021-06-25 22:50:36 原文
到我只有1房(唔計山麗),我都唔知揀唔揀好,我D細路好大就成年,所以一定要間3房先得,下年又唔知抽到第幾波
分享 分享 讚好人數:0查看名單

到我只有1房(唔計山麗),我都唔知揀唔揀好,我D細路好大就成年,所以一定要間3房先得,下年又唔知抽...
chanbson 發表於 2021-06-27 17:43:53 原文
你幾多號呀 ? 到我都可能同你一樣 , 只可揀山麗兩房

你幾多號呀 ? 到我都可能同你一樣 , 只可揀山麗兩房
cwc0402 發表於 2021-06-29 11:44:06 原文
12XX

回應 #31 cwc0402

你好呀!想問你7月5日選樓大約咩No. ,謝謝你

老老豆豆, WM00004X 都未必有馬2.
sss

回應  cwc0402

你好呀!想問你7月5日選樓大約咩No. ,謝謝你
Candycandys1234 發表於 2021-06-29 22:21:35 原文
改左7月6號啦 , 我係 GM00040X
分享 分享 讚好人數:1查看名單

老老豆豆, WM00004X 都未必有馬2.
潛龍勿用 發表於 2021-06-30 16:21:08 原文
甘樣我GM00040X , 火2有冇 ?

啟翔苑 錦駿苑
W018379
WM001012
期待中

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖