香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 31/3/21審查,下午收到審查通過信!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #48 Horribleellis

買淘幾個地台箱, 可以剛剛砌到170
分享 分享 讚好人數:0查看名單

最緊要自己喜歡,記得煤氣開錶問埋有冇煮食爐送呀
Horribleellis 發表於 2021-05-12 21:31:54 原文
電、煤已開,明天裝煤氣爐,爐頭贈送的.

回應  Horribleellis

買淘幾個地台箱, 可以剛剛砌到170
FFF1 發表於 2021-05-12 21:34:01 原文
我間房有少少鑽石型,唉!

回應 #53 genexy

咁就無計了, 我果間應該係角位有條柱果種

PS, 4月中見主任, 成個月都未批

回應  genexy

咁就無計了, 我果間應該係角位有條柱果種
PS, 4月中見主任, 成個月都未批
FFF1 發表於 2021-05-12 21:38:30 原文
相片終於上傳成功了.

回應 #52 genexy

咁快 我星期六至裝煮食爐
U036 擴1

回應 #53 genexy

我隔兩間都係有斜角架,佢都係訂床橫放,仲整埋吊櫃添
U036 擴1

回應  genexy

咁快 我星期六至裝煮食爐
Horribleellis 發表於 2021-05-12 21:42:29 原文
呵呵,你要求的?都可能係我樓下,就係煤氣公司的原因吧!

回應  genexy

我隔兩間都係有斜角架,佢都係訂床橫放,仲整埋吊櫃添
Horribleellis 發表於 2021-05-12 21:43:50 原文
我的社監講明:不準鑽墙.外加訂造傢俬需時過長,我幾乎所有傢俬都係二手,星期日就可入住,需時4日半,估計係最快入住的一個吧!

回應 #58 genexy

係我開錶時唔知有煮食爐送啫
U036 擴1

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖