香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱德苑 » 你哋入伙未呀?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  toro1166

我都搵過佢報價 好彩最尾無揀佢
ng0711 發表於 2021-08-16 10:10:52 原文
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  man1238

重有D再差既我重未Post出黎
toro1166 發表於 2021-07-24 00:25:36 原文
作為花生友, 我想講一句: We are waiting  

想問間野咩名,唔洗出全名,等我地唔洗中伏,thx!
rryy 發表於 2021-05-03 09:07:33 原文
仔細睇吓啲留言, 你想要既嘢都有

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

我都想知系邊間
擴2G1391xxxx

LM 我搵過佢報價 搵佢做啲套餐外既野都收得幾貴
ng0711 發表於 2021-04-11 22:55:26 原文
你好,請問姐係邊間? 可以pm話我知嗎? 謝謝??
市2

可能我眼大睇過隆,有冇人介意PM話我知道邊間
WM0021XX

等你! 想知埋錢銀同服務態度方面
winkiwwk 發表於 2021-08-06 15:41:56 原文
做到咁既樣, 再平啲都無補於是

回應 #99 CardyLam

錢銀方面我指有冇後加單要加錢、DELAY又唔賠每日$300果D,唔係想知佢幾錢,我覺得無論咩價錢都好,做得生意,想收幾錢就一開頭講,唔應該因為個客幫襯既銀碼高低而去差別對待甚至揀客爛尾

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖