香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » ★今日幸運星(2012-04-04)★
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

幸運星
carriewwf 發表於 2012-4-4 00:00:07

Carriewwf & Dreaming 你兩個丁噹馬頭.... 本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-4-4 00:08:19 編輯

回應 11# LadyYaYa

我唔中意爭

回應  carriewwf

楊經理...明明睇到我係第一個ga 喎...點解 ?
dreaming 發表於 2012-4-4 00:05:46

歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:0查看名單

dreaming 發表於 2012-4-4 00:05:46

你兩個都係第一 (07分), 無分彼此....排名不分先後, 哈哈...

我唔中意爭
LadyFaFa 發表於 2012-4-4 00:08:51

佢地有計劃地...如何取第一...等我有時間一齊玩下....

回應 3# carriewwf

Carriewwf & Dreaming 你兩個丁噹馬頭....
LadyYaYa 發表於 2012-4-4 00:06:32

唔係囉...佢個 係 3# 唔係 2#...

嗯嗯..佢兩個有警滾...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  carriewwf

唔係囉...佢個 係 3# 唔係 2#... ;017 ...
dreaming 發表於 2012-4-4 00:19:52

輝哥權限等同"板主"級,佢想點改都可以。唔洗楊經理出手架

我唔中意爭
LadyFaFa 發表於 2012-4-4 00:08:51

佢地有計劃地...如何取第一...等我有時間一齊玩 ...
LadyYaYa 發表於 2012-4-4 00:19:23

爭得到又點  

回應 16# dreaming
嗯嗯..佢兩個有警滾...
咁妳都知....  佩服...   

回應 18# LadyFaFa

爭下...爭下...先好玩...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖