香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 30A住戶咁鍾意鑽嘢 係咪白卡佬嚟?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

鑽嘢都幾嘈,嘈聲可以傳落幾層都聽到聲,真慘
分享 分享 讚好人數:1查看名單

直接去那個單位先了解一下
G1342擴3,14/01,S2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

如果日鑽夜鑽應該唔止你一戶受影響喎 ..無其他人出聲咩..?
分享 分享 讚好人數:3查看名單

有時喺地下過馬路嗰陣會望上去睇吓30A究竟有冇人住緊?(夜晚)、次次都唔見有燈架喎、可能真係搞咗好耐都搞唔掂啲裝修?

次次上去拍門都冇人應 但明明幾分鐘之前先鑽緊野

我中低下層都有單位係咁,鑽到家陣都仲鑽,又鑽又捶,都唔知要攪幾耐!哎!

有時喺地下過馬路嗰陣會望上去睇吓30A究竟有冇人住緊?(夜晚)、次次都唔見有燈架喎、可能真係搞咗好耐都...
8Yorkchuuuuuu 發表於 2021-01-06 00:02:11 原文
我成日都會望下邊間屋嘅燈最光,30A 勁光(大概8:30pm)。唔知係住緊開燈/ 裝修開燈中... ?

住佢上下左右單位真係慘。或者可以問吓管理處佢reserve嘅裝修時間去到幾時?

#6樓...
busconcamp 發表於 2021-01-05 15:42:30 原文
都要睇管理處,好似半山某d屋苑俾你最多下午鑽本留言最後由 chi12345 於 2021-01-06 09:55:11 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖