香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 舊牛頭角下邨清拆前的最後時光
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

舊牛頭角下邨清拆前的最後時光
11年前(2009年)岩岩開始接觸菲林相機,諗住同中學師弟去周圍影下,最後揀左清拆前既牛頭角下邨
11年後會睇返又有另一種感受,清拆前嗰種死氣沉沉,同對面淘大花園既對比,真係非筆墨能夠形容
當時為左試下影出殘破感,我特登用低曝光來影,而家睇返搞到好似鬼屋咁
(其實我係呃下金幣架咋)
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
renemystina
分享 分享 讚好人數:7查看名單

分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔係呃金幣,係賺
G1357-1359(天倫樂)巿2

唔係呃金幣,係賺
Jody1017 發表於 2020-12-31 10:30:26 原文
我窮到到連上論壇都無錢喇
renemystina

我窮到到連上論壇都無錢喇
fortesting 發表於 2020-12-31 10:31:43 原文
已經過咗400個啦!

已經過咗400個啦!
Jody1017 發表於 2020-12-31 10:34:09 原文
我經常用搜索功能,仲有成日唔知點解咁好彩估中數字,所以要儲多啲彈藥
renemystina

我經常用搜索功能,仲有成日唔知點解咁好彩估中數字,所以要儲多啲彈藥
fortesting 發表於 2020-12-31 10:36:33 原文
我都試過好多次連續估中數 字, 一日就冇咗過佰金幣

我都試過好多次連續估中數 字, 一日就冇咗過佰金幣
Jody1017 發表於 2020-12-31 10:42:05 原文
我都試過,估中之後再估即中 六合彩又唔見咁好運

但又唔想係咁回表情"賺"錢,唯有搵下影過啲咩本留言最後由 fortesting 於 2020-12-31 10:45:34 編輯
renemystina

我都試過,估中之後再估即中 六合彩又唔見咁好運
但又唔想係咁回表情"賺"錢,唯有搵下影過啲咩...
fortesting 發表於 2020-12-31 10:44:16 原文
表情加兩隻字都得嘅 不過發帖就更好,值得鼓勵讚賞

表情加兩隻字都得嘅 不過發帖就更好,值得鼓勵讚賞
Jody1017 發表於 2020-12-31 10:50:35 原文
周圍R下水吹,得閒又"得罪"下人,應該夠係cyclub"生活"既  
renemystina

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖