香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 山麗苑 » 綠家 GM 3xxx 有冇機會?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

你第幾粒珠?次序同我有啲接近,我1萬8千幾?,老公話前面萬幾人放棄我哋就有機?
Mandytang278 發表於 2021-01-20 23:30:06 原文
我排3千頭
分享 分享 讚好人數:0查看名單

揀山麗苑,200零呎細單位,經濟無咁快復甦,到時失業率7%仲邊有心情揀樓,仲有喎,我預左揀d一或二樓差方...
吸血伯爵 發表於 2021-01-21 13:54:55 原文
一二樓屎渠倒灌

我白單,在我前面有3萬幾個,我想要細單位,我都有信心揀到,失業率過7%,仲在過年後再升,實有好多人縮。
吸血伯爵 發表於 2021-01-20 15:40:11 原文
排3萬幾都買到? 有無可能

三萬幾都買到?甘…我五千幾是不是更有機??

揀到其它幾個屋苑冇晒只剩偏遠山麗苑時應会好多人放棄寧留返個資格下次再抽過, 所以相信好多排好後的都会有机會, 情況如同早幾期前的東涌屋苑, 遲遲都未能清晒.

我就係“居屋2018”大大大後補,買咗山旮旯東涌裕泰苑。揀樓當日得十幾人……重有過百個單位任揀,重有1房單(1/F)。

請問GMXXXXXX,呢個號碼係咪選樓次序

我就係“居屋2018”大大大後補,買咗山旮旯東涌裕泰苑。揀樓當日得十幾人……重有過百個單位任揀,重有1房...
我都唔知 發表於 2021-02-05 18:40:02 原文
你個時係第幾粒珠? 綠表?家庭?

新2 G135 XXXXX 期望 2020
2021-2月 S2

請問GMXXXXXX,呢個號碼係咪選樓次序
hellovince10 發表於 2021-02-08 11:00:41 原文

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖