香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 山麗苑 » 綠家 GM 3xxx 有冇機會?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

點都好,上左車先,平平地

點都好,上左車先,平平地
吸血伯爵 發表於 2020-12-21 11:20:15 原文
排成第三千個 買唔買到都成問題

GM198xx有無機會揀山麗苑?

GM198xx有無機會揀山麗苑?
GB3557 發表於 2020-12-28 21:13:08 原文
去吾去到咁後呀?應該吾得

800個2-3人單位(700個毒L名額)應該淨番100個270尺單位畀家庭,綠表家庭一定唔會要。

我白單,在我前面有3萬幾個,我想要細單位,我都有信心揀到,失業率過7%,仲在過年後再升,實有好多人縮。

我白單,在我前面有3萬幾個,我想要細單位,我都有信心揀到,失業率過7%,仲在過年後再升,實有好多人縮。
吸血伯爵 發表於 2021-01-20 15:40:11 原文
甘有信心揀到?揀邊先?

去吾去到咁後呀?應該吾得
duromeans 發表於 2021-01-10 11:51:06 原文
你第幾粒珠?次序同我有啲接近,我1萬8千幾?,老公話前面萬幾人放棄我哋就有機?

甘有信心揀到?揀邊先?
Manloknam 發表於 2021-01-20 22:33:36 原文
揀山麗苑,200零呎細單位,經濟無咁快復甦,到時失業率7%仲邊有心情揀樓,仲有喎,我預左揀d一或二樓差方向的單位,例如最平117萬最平的單位,平單位肯定差位置,如垃圾房對上的單位。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖