香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 20種男人,女人打死都不要嫁!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我覺得我老豆同仔仔(將來)都系好好好……男人 其他都有瑕疵
老貓 發表於 2012-3-22 15:11:19

好勁呀!....佩服...佩服.... 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-22 23:08:57 編輯

比三百蚊楊經理就可以改名換性喇 
單飛媽咪 發表於 2012-3-22 14:00:22

單單 : 說詞越來越來抵死....又非常可愛....我鍾意. 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-22 23:12:09 編輯

單單 : 說詞越來越來抵死....又非常可愛....我鍾意. 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-22 23:1 ...
yayawu2828 發表於 2012-3-22 23:11:28

比 $ 300 買起 DREAMING

我冇你咁有耐性,改造唔到我會放棄架.....
MaggieWong 發表於 2012-3-22 14:08:44

個人意見  
性格...就是性格....難以改變...
點解要改造人地....
等於對方要改造妳是否可行...
人與人之間相處....就是一大學問....

個人意見  
點解要改造人地....
等於對方要改造妳是否可行. ...
yayawu2828 發表於 2012-3-22 23:19:40

同意呀 !!! 若要人似我,除非兩個我

個人意見  
點解要改造人地....
yayawu2828 發表於 2012-3-22 23:19:40

冇錯,所以我從來都冇諗住改變任何人,正所謂江山易改本性難移,只希望有D壞習慣大家可以改變或包容~

等於對方要改造妳是否可行<........我會適當調節自己去遷就對方,咁是否已改造呢?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

個人意見  
點解要改造人地....

我唔系改造佢嘅性格啊~系改造佢同家人嘅關係咋,佢對佢媽太愚孝,明知錯都唔敢反抗,仲要照做,而對佢爸就好似貼錯門神咁,見面冇兩句就嗌交,其實我旁觀者清,邊個系人邊個系鬼,我心知肚明,所以會吼準機會提醒佢,希望佢做少d將來會後悔嘅野。
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我唔系改造佢嘅性格啊~系改造佢同家人嘅關係咋,佢對佢媽太愚孝,明知錯都唔敢反抗,仲要照做,而對佢爸就 ...
老貓 發表於 2012-3-23 08:42:19

我明你之前改造既意思...~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

同意呀 !!! 若要人似我,除非兩個我
單飛媽咪 發表於 2012-3-22 23:26:50

兩個 + 兩個 = 四個我囉 !!!   本帖最後由 yayawu2828 於 2012-3-23 21:40:41 編輯

我唔系改造佢嘅性格啊~系改造佢同家人嘅關係咋,佢對佢媽太愚孝,明知錯都唔敢反抗,仲要照做,而對佢爸就 ...
老貓 發表於 2012-3-23 08:42:19

貓姐做到屋企的 " 友誼小姐 " , 好犀利呀 !!!.....    
家庭最緊要和睦相處...獎妳 3 個 叻...叻...叻

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖