香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 美勞 » 十字繡
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我妹妹整咗張風雨同路比我
小屁 發表於 2012-3-15 15:00:39

你妹好有心思,把遮... 咩哥明啦?...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 20# MaggieWong

加油啊....Maggie!!慢慢黎一定繡得靚....!!

回應  MaggieWong

加油啊....Maggie!!慢慢黎一定繡得靚....!!
nicole 發表於 2012-3-15 18:38:35

嗯嗯.. 請問第三幅,你鏽左幾耐呀?

嗯嗯.. 請問第三幅,你鏽左幾耐呀?
MaggieWong 發表於 2012-3-15 18:40:16

斷斷續續咁繡....都繡左差不多半年啦!!今個月先完成架!!

斷斷續續咁繡....都繡左差不多半年啦!!今個月先完成架!!
nicole 發表於 2012-3-15 18:46:43

半年啦 以我個性格會不眠不休咁鏽,.....所以我始終唔敢動針~

你地真係有耐性!佩服佩服!

回應 1# nicole

嘩 !   真係好靚呀

回應 1# nicole

好靚呀!

哩D都系我既作品....大家比D意見吖
nicole 發表於 2012-3-15 13:32

好靚呀 !! 我之前都玩過, 不過最後無心機, 因為我唔夠耐性, 加上又要數, 搞到我條頸痛都死

你真係勁 !!
若基督是你的朋友,你便擁有喜樂、安寧與幸福。
When Christ is your friend, you have joy, serenity, happiness.

半年啦 以我個性格會不眠不休咁鏽,.....所以我始終唔敢動針~

我亦是同一性格,一動針就不眠不休咁繡,
講真!要完成一幅作品,除興趣外,
仍需付上(時間、精神、耐性),缺一不可,
好朋友,若有興趣的話,你見到那一幅喜歡繡畫,
請你告訴我,我願藉著針繡繡出無限的祝福送給你。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

我亦是同一性格,一動針就不眠不休咁繡,
講真!要完成一幅作品,除興趣外,
仍需付上(時間 ...
taktaktak 發表於 2012-3-16 10:11:10

多謝你既祝福同心意! 好感動呀, 我會自己親手鏽一幅夢想之家的~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖