香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 感恩物語 » CYClub兔年聯歡團年飯局圓滿結束...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

CYClub兔年聯歡團年飯局圓滿結束...
內容違反「用戶守則」或等待查證/審核
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

哈哈!你到飲醉了。,真是辛苦曬所有人。本帖最後由 amythepooh 於 2012-1-13 01:16:01 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

今晚有得食又有得拎好開心!

可惜楊經理、maggie、比利忙於抽奬派禮物,輝哥、成哥、lok哥全程拍攝聚餐花絮,無時間食嘢,勞苦功高!辛苦哂! 本帖最後由 aukjj 於 2012-1-13 01:28:13 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

今次飲宴非常開心及溫馨,可與來自不同地區之會員互相認識及交流,
我可跨口開講句:『比好多宴會快樂溫馨』

歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 4# carriewwf

哈哈! 你今晚都好開心大笑,都有些飲醉。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  carriewwf
哈哈! 你今晚都好開心大笑,都有些飲醉。
amythepooh 發表於 2012-1-13 01:27:48

今晚真係好開心,因為難得今次飲宴都是來自不同地方,
好多都係第一次見面,卻沒有生疏隔膜!

我醉?我若果開心就會多嘢講,唔關飲酒事!
講真!我知自已可以飲幾多,所以未試過飲醉!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:3查看名單

衷心多謝大家既支持及各贊助者,最感謝網站創辦人VICKYEUNG呢幾年係幕後捱更抵夜,默默耕耘及付出,及各管理人員的共同努力。彩盈俱樂部有今日的成績當然唔少得全會員的無私奉獻先有今日,希望大家繼續支持,令CYCLUB更上一層樓家家戶曉,多謝大家,我地會繼續努力,做得更好的~

在此向報左名,而冇位參加既朋友仔講聲對唔住, 因酒樓加唔到位,希望明年大家盡早報名喇~
分享 分享 讚好人數:5查看名單

我都多謝咁多位勞苦功高統籌們同多位贊助人仕 ~~

再多謝CYClub 比機會我認識到咁多位同埋又食又拎 ~~

今次飲宴非常開心及溫馨,可與來自不同地區之會員互相認識及交流,
我可跨口開講句:『比好多宴會快樂溫馨...
carriewwf 發表於 2012-1-13 01:18:31

真的嘛 ,你尋晚真係開心到飽,辛苦晒輝哥~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

雖然未能出席,但已感受到大家的歡樂

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖