香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 凱德苑 » ???凱德苑新業主鄰居們,入黎傾下???
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

大家知否凱德及其附近的屋邨落成後, 巴士小巴等交通會否增加路線呢....上星期五七點向南昌村等702去深水埗大約25分鐘一班
分享 分享 讚好人數:0查看名單

東南方向?
Sunhing88 發表於 2020-03-21 08:10:22 原文
係呀

其實多唔多人,到現在仍未揾律師和做按揭的?
我兩樣都未搞,睇D網民留言感覺好似會早過10月收樓咁款,唔知大家會預幾時開始辦以上兩樣野呢?

其實多唔多人,到現在仍未揾律師和做按揭的?
我兩樣都未搞,睇D網民留言感覺好似會早過10月收樓咁款,唔知...
Sunhing88 發表於 2020-04-03 01:56:36 原文
我諗住5月做☺️

中銀已批左我及我已決定揀佢, 另律師也已揾埋現正在処理中了

中銀已批左我及我已決定揀佢, 另律師也已揾埋現正在処理中了
SAMTANG321 發表於 2020-04-03 09:06:37 原文
可否分享下價錢和優惠?

可否分享下價錢和優惠?
Sunhing88 發表於 2020-04-15 21:26:19 原文
都係大路野, P-2.5及回贈1%, 另有$500 COUPON(好多銀行已沒得比, 此得分不少 ); 而律師就$6000全包, 好似已算平所以我不再考慮其他了; 早D搞掂晒佢安心等收楼  .

回應 #108 SAMTANG321

有無用中介? 聽講會有1.2-1.3 回贈?

回應  SAMTANG321

有無用中介? 聽講會有1.2-1.3 回贈?
Baileyc 發表於 2020-04-22 15:51:15 原文
無, 因無セ呢方面資料, 所以都係用回大路野算了 .

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖